Így kell mangót enni
2019. március 23. írta: Insta Marcsi

Így kell mangót enni

Bevallom őszintén, gyerekkoromban nem is láttam mangót. Manapság minden boltban lehet kapni, de általában zölden. Így nem is olyan finom, s nehéz meghámozni vagy fogyasztásra kész állapotba hozni.

Pedig a mangó nagyon jó gyümölcs, telis-tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Rosttartalma segíti az emésztőrendszert, csökkenti a koleszterin szintet, védi a szívet és nem mellesleg, isteni az íze. Ebben a bejegyzésben két videót találtok, hogyan kell mangót enni.

Az első videó egy trancsírozós megoldás, lássátok, honnan indultunk :) Az is hiba volt, hogy a mangót a megvásárlása után ettük, várni kellett volna, míg beérik. Ehhez ugyanis nem kell mást tenni, mint szobahőmérsékleten pár napig hagyni. Amikor már sárgás/pirosas és puha, akkor lesz tökéletes. Ekkor már nincs olyan durva mangó íze, hanem mézédessé és szuper lédússá válik.

Íme egy kép, kb. hogy néz ki a mangó, ha megfelelően vágjuk fel. Ez most egy stockfotó, mert elfelejtettem fotózni, de a videóban majd látjátok az eredményt is.

mango.jpg

Akkor a két videó, az első a trancsírozós, a második a profibb tálalási mód. Ha tetszett a videó, iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Ha tetszett a videó, iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Van egy Facebook csoportunk, azt is felpörgetjük. Csatlakozzatok hozzánk ott is: Olcsó receptek

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapiegeszsegunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5414710255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása